//ƒ α к ε ▲▼ Þ ε ε þ s . <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body onkeydown='return false;'><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3543377218717945122\x26blogName\x3dn+%C2%B5+r+%E2%96%B2%E2%96%BC+a+%CE%B7+y+s+.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://misswhiteblack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://misswhiteblack.blogspot.com/\x26vt\x3d-3970840827983901964', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Maybe I'm trying. trying too hard,
with nothingness to do.
i'm sorry you, but it's empty.

entries about chat links

Blackout II
Saturday, October 30, 2010 // Saturday, October 30, 2010

29.October.2010

1:29 a.m. - 1:38 a.m.

Huhuh..banyak kali blackout..nasib baik tak berjam-jam , aduh! Time ni pun aku dengan abang aku tengah main game ! apa nak jadi tah!! Dah lama-lama .. tiba-tiab blackout .. haishhh .. sabar je lah ! Pastu mak aku terseda mak aku kata "Papa , takde eletrik ni!" ayah aku " hrmmmm.."
then abang aku dengan aku cepat-cepat masuk bilik masing-masing,mak aku pulak cakap "Adik,boleh tidur tak tu?" aku jawab "hrmmm..boleh!" Pastu mak aku duduk dekat bilik aku , pastu pergi bawah ambik lilin... pastu naik atas balik .. aku lak taruk lilin dekat bilik aku .. Aku cari abang aku dalam bilik tapi takde pastu aku tanya mak aku : Abang mana ma ?" mak aku jawab "Entah , Aiman?!!" aku pergi lah turun bawah ... rupanya abang aku ada dekat bawah pastu naik atas, aku dengan abang aku masuk bilik masing2 Pastu tiba2 eletrik dah okey.. Pastu semua masuk bilik masing2 ! Aku cakap dengan abang aku.. " Jom sambung main game 'Crash'!" Abang aku jawab " "aahhh! pergi tidur .." pastu aku geletek abang aku ..pastu abang aku cakap "tak takut , tak takut !" aku bengang jer..So , aku masuk bilik aku .. pastu tiba2 je abang aku masuk bilik aku , ejek aku :Bluekkk , lopek,lopek!!" Aku lak diam je .. heheh .. pastu dah lama2 sikit aku pergi bilik abang aku..tengok-tengok dia tengah main game 'Midnight Club 3' Huh.. bengang aku ! sabar jelahh.. Lepas 2 jam aku dah mengantok aku pun balik lah bilik aku pastu tidur.. Bye yaa...

Labels: