//ƒ α к ε ▲▼ Þ ε ε þ s . <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body onkeydown='return false;'><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3543377218717945122\x26blogName\x3dn+%C2%B5+r+%E2%96%B2%E2%96%BC+a+%CE%B7+y+s+.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://misswhiteblack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://misswhiteblack.blogspot.com/\x26vt\x3d-3970840827983901964', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Maybe I'm trying. trying too hard,
with nothingness to do.
i'm sorry you, but it's empty.

entries about chat links

Blackout
Wednesday, October 27, 2010 // Wednesday, October 27, 2010

(via : fashion fever)

Huhuh .. Semalam , dalam pukul 10.30 p.m macam tu .. lampu dah kelip 2 hrmmm.. hah .. 2 kali lampu kelip.Masa lampu kelip2 tu aku tengah main game dengan abang aku , lumba kereta nama tajuk game tu 'Crash' best dowh..Abang aku terer main game ni so, susah nak pecut .. Bila aku dah pecut je terus 'Blackout' gelap gila.. Seluruh , Saujana Impian dengan dekat2 Saujana Impian bekalan putus... memang panic lah time tu.. aku dengan abang aku turun bawah.. time tu mak aku tengah ambik lilin... kalau korang keluar time tu , tengok bulan huh.. memang terang .. best .. Blackout dari pukul 11.30p.m - 3.15 a.m So , sampai sini je.. cerita aku .. kalau nak tahu lebih tanya lah aku ...

Labels: