//ƒ α к ε ▲▼ Þ ε ε þ s . <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body onkeydown='return false;'><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3543377218717945122\x26blogName\x3dn+%C2%B5+r+%E2%96%B2%E2%96%BC+a+%CE%B7+y+s+.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://misswhiteblack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://misswhiteblack.blogspot.com/\x26vt\x3d-3970840827983901964', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Maybe I'm trying. trying too hard,
with nothingness to do.
i'm sorry you, but it's empty.

entries about chat links

Hari Raya Haji
Wednesday, November 17, 2010 // Wednesday, November 17, 2010


17 November 2010 , 4.30 a.m

17 November 2010 , 10.10 a.m.
Assalamuaikum,Selamat Hari Raya Haji ;) Heheh.. itu dia aku dan cousin aku 'Amirah Syafiqah' sebenarnya ada banyak lagi gambar ! kitaorang dah upload dekat Facebook tapi tiba-tiba hilang ! huh~ bukan main susah sekali kitaorang upload pastu tiba-tiba hilang ! Hishh~ Tapi tak pe lahh :D Sekarang ni aku N' my cousin tengah sebuk dengan laptop masing-masing termasuk aku ! heheh... Tak sabar nak makan pagi ni ! Sebenarnya kitaorang tak tidur langsung,dari pukul 10:30p.m. macam tu hingga pukul 5:30a.m. hahah.. Hebat kan ?Ni lah kitaorang ! asal ada cousin datang jerp mesti malam-malam tak tidur langsung ! Tapi kali ni kitaorang tidurlah tapi sekejap jer... Heheh... aku sambil-sambil update blog aku bukak Facebook jugak ! Tapi tak tahu nak buat apa dekat Facebook ! Bosan ! Then sekarang aku tengah chat dengan Nikhun N' Syahir Isyraf ! Nik ialah seorang kawan yang baik dan Syahir pulak seorang kawan yang macam bangang jerp =_=" sorry Syahir but aku memang tak nak cakap ko macam tu tapi kau yang macam tu ! -.- Hohohoo.... ! Hey korang ! aku nk makan dulu ! ;)) I'm Back ! Hahah... Harini aku makan : Nasi Ayam Masak Merah dan lain-lain ! Ishh ! bising jerp budak lelaki ni ! Sebuk ! :p Cehh ! bapak jahat aku hahah..Huh~ gilerr bosan ! Aku rasa aku dekat Gombak Sekejap jer kut sebab esok aku sekolah ! :'( sedihnyer ~ tengah happy-happy pastu tiba-tiba kena balik rumah pegi sekolah ! Benci nih ! Sambung selepas ini :DD bye !

Labels: