//ƒ α к ε ▲▼ Þ ε ε þ s . <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body onkeydown='return false;'><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3543377218717945122\x26blogName\x3dn+%C2%B5+r+%E2%96%B2%E2%96%BC+a+%CE%B7+y+s+.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://misswhiteblack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://misswhiteblack.blogspot.com/\x26vt\x3d-3970840827983901964', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Maybe I'm trying. trying too hard,
with nothingness to do.
i'm sorry you, but it's empty.

entries about chat links

Jamuan & Result UPSR !
Thursday, November 11, 2010 // Thursday, November 11, 2010




Hey Guys ! huhu.. harini aku demam.. mak aku kejutlah aku mak aku kata "Dik , bangun dik ! Nak pergi sekolah tak ?" then aku cakap "Nak !" mak aku "Alah , tak payah lah pergi sekolah" pastu aku cakap "Nak !" pastu mak aku cakap " Haa.. yelah pergi cepat mandi!" pastu aku pulak menggeliat pastu aku pergi lah mandi ! lepas dah mandi pakai bju semua turun bawah pergi makan pastu pergilah sekolah dengan nervous !! pastu datang jer sekolah duduk dekat tempat biasa dengan geng-geng budak zuhrah ! Nik cakap dengan aku she says "Weyh , ada 2 pelangi baik kau wish !" pastu aku dengan cepatnya aku wish ( First : Aku nak dapat 5A ! Second : Aku nak keluarga aku selamat dunia akhirat ! ) lepas diorang borak2 , berdiri.. nyanyi lagu, baca doa dan lain-lain.. Pastu Cikgu minta murid tahun 6 tunggu sebentar ! pastu cikgu dah cakap..cakap...cakap.. masuk kelas masing2 ! OMG !!!! my result UPSR is coming ! Yeaa.. sebelum result keluar dalam pukul 11:30 a.m. Kitaorang enjoy dulu dalam kelas! 6 Musytari,6 Marikh,6 Bumi & 6 Utarid semua duduk dekat kelas masing-masing but kitaorang kelas 6Zuhrah special sikit sebab duduk dekat 'Makmal Sains 2' cehhh.. Hahah.. Semua murid tahun enam ada jamuan hahah.. 3 hari tau murid tahun enam ada jamuan first semalam , second harini & last esok ( jamuan kelas ) Hohoh bestkan ? hahah.. harini jamuan kitaorang special sebab dapat makan 'McD' woww ! pasti murid tahun 5 jealous !! XDD padan muka diorang cehh.. kidding ! Makanan : Burger Ayam & Burger Daging biasa .. Minuman : Air Oren ! huh~ simple jer makanan kitaorang ramai pilih burger ayam but aku pilih burger daging ! heheh.. dapat buku McD percuma.. hrmm.. cikgu murah hatilahh ! cikgu bagi kitaorang Air Susu Coklat sorang 2 kotak.. fuyoo ! Ni yang aku suka ni ! ;))) Lepas semua dah habis makan tibalahh masa yang ditunggu-tunggukan.. iaitu 'Result UPSR 2010' Ouh No !~ macam tak percaya ! O.o' cepat sangat .. Selepas semua orang dah ada dekat dewan ! cikgu pun mulakan lahh majlis ni.. 58 pelajar dapat 5A & 22 pelajar dapat 4A 1B ! Selepas 1 jam murid tahun 6 menunggu ! tibalah masanya cikgu mengumumkan result ! dari yg gagal,lulus,ada A,2A,3A,4A&5A huh~ Yeaa.. my result yang 'ada A' Yeaa.. aku terimajelah kenyataan but aku giler happy ! My Result is : 1A 3B 1C !

  • Bahasa Melayu (Pemahaman) - A
  • Bahasa Melayu (Penulisan) - B
  • Bahasa Inggeris - B
  • Mathematics - C
  • Science - B

  • Peka - 1
  • Perkara Asas Fardhu Ain - Lulus
Yeahh ! So that's all ! Jadi sesiapa yang gagal jangan sedih ! Sesiapa yang dapat 5A & 4A aku nak ucapkan Tahniah !

For all Cikgu terima kasih kerana bekerja keras mendidik saya selama 6 tahun saya berada di Sekolah Kebangsaan Saujana Impian !

Labels: