//ƒ α к ε ▲▼ Þ ε ε þ s . <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body onkeydown='return false;'><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3543377218717945122\x26blogName\x3dn+%C2%B5+r+%E2%96%B2%E2%96%BC+a+%CE%B7+y+s+.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://misswhiteblack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://misswhiteblack.blogspot.com/\x26vt\x3d-3970840827983901964', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Maybe I'm trying. trying too hard,
with nothingness to do.
i'm sorry you, but it's empty.

entries about chat links

Pergi Hospital Veterina
Tuesday, March 1, 2011 // Tuesday, March 01, 2011

INI ADE SIKET GAMBAR TIME G VET !!



Kad Daftar Kucing


Counter

Gemok yang comel !


Bilik Pemeriksaan..


Dalam pukul 9:00 dah bergerak pergi vet ! tapi aku taa bawak sume kucing aku , aku bawak Gemokk jer sebab dyer daa kritikal sangat ! Okay laa , hospital ni ! tapi aku taa pegi Klinik sebab Klinik tuh dah tukar bengunan and dah jadi Veterinary Hospital at UPM ! mule-mule daftar dulu ! best laa jugak .. mase masuk dalam bilik pemeriksaan tuh doktor check lah Gemok and ambek siket darah dyer ! pastu macam-macamlaa .. Biler da abes buat pemiksaan tunggu ambek ubat ! Banyak gilerr laa ubat dyer , mengalahkan ubat manusia ! lepas daa ambek ubat tuh tunggu nak ambek bil ! pastu biler dah tengok bil ~ terkejut berokk kat situ , bapak bhai !!! mahal gilerr.. RM162.00 ringgit woooo !!!!!! giler ape ??? mengalahkan harge ubat manusia tauw ! Lepas tuh , ayah aku nak ambek duit sebab taa cukup duit ! ayah gune maybank so orang tuh katelah kat situ ade maybank ! aku p0n terkejar-kejar panggil ayah aku , cakap kat situ ade maybank ! aku balik dalam pukul 11:30 lebih ! dalam 2 jam baru habes .. huhu .. letih ! lepastu balik laa .. mase dalam kereta tu.. ayanh ngan mak aku membebel lgi--' pening aku dengar ! Gemok pulak asyik meoww , meoww jer pastu mak aku cakap laa yang kat umah taa der lauk , nasi jer yang ade so .. ayah aku berhenti kat kedai 'Hidangan Ummi' tuh ! pastu aku tengok jam , pukul baper tauw ! mase tuh pukul 12:30 sudaa ! aiyoo dah terlambat nak g sekolah ! dah laa buku aku taa kemas lagi .. baju ntah kemane aku lupe ! bilerr da balik umah ! aku carilaa baju sukan aku ! pastu daa lame2 tuh , mak aku cakap laa ... nak cuti , cuti jer laa arini .. daa taa sempat tuh ! aku p0n cuti ! hihihi^^ happy nieh ! aku nak makan sebab aku daa lapar gilerr babunn ... pastu mak aku pulak suruh aku buat susu kucing ! aku kelam kabut gilerr buat susu kucing sampai tertumpah-tumpah susu tuh ! aku cover-cover arhh siket biar mak aku taa tauw ! lepas daa bagi kucing inum susu , aku makan ayam sedapp ^^ ngan sayur ... sedap gilooo .. themn aku tolong mak aku bagi ubat at kucing-kucing aku ! tu jer laa .. heheh ^^ nanti aku update lagi ! ba-bai ! :P

Labels: