//ƒ α к ε ▲▼ Þ ε ε þ s . <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body onkeydown='return false;'><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3543377218717945122\x26blogName\x3dn+%C2%B5+r+%E2%96%B2%E2%96%BC+a+%CE%B7+y+s+.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://misswhiteblack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://misswhiteblack.blogspot.com/\x26vt\x3d-3970840827983901964', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Maybe I'm trying. trying too hard,
with nothingness to do.
i'm sorry you, but it's empty.

entries about chat links

Talking Today .
Thursday, May 17, 2012 // Thursday, May 17, 2012

Tumblr_lyhbqvcavk1qimsb6o1_500_large

Assalamualaikum,
heyy gaiss ! Apa Khabar ? :3 hihiii . So, harini ada exams :
 Bahasa Inggeris I | PJK | Bahasa Inggeris II 
English 1 and PJK boleh larhh ~ senang jugak . but English 2 hampeh siket --' firstfirst serious tak ada idea langsung nak buad apa -.- i just tengok jea kertas soalan tu . then, taram lah siket-2 :p . Sumpah ! pening gila wohhhh -,- . idea aku semua lari , otak aku nihh pulak tak panas-2 , sejuk jea . Sampailah cikgu Hadi cakap tinggal lagi 45 minutes . Mata aku terus terbeliak , then terus dapat idea . MatiMati aku tulis cepat . hahaaaa lol :p baru 45 minutes ;> then , tengah tulis-2 kan aku pandang tepi ~ pastu aku nampak Nurman , then tiba-tiba *Gedebushhh* dia jatuh dengan meja-2 hempap diaaa ! HAHAAA, FUNNY GILAAA ! kitaorang daripada tengah focus nak jawab exams semua gelakk ! sumpah lawak , sampai sekarang kalau ingat benda tuh mesti gelak terbaek punya . hahaa . tak boleh larhh ! serious tak boleh lupa benda tuh >,< . haihh, apa nak jadi entah :'D . then habislah exam English;) tapi esok ada exam Agama and Sivik . aduihhh, aku tak hafal sangat niyy -,- harap tak susah sangat . kayy then balik macam biasa ahh :p dengan Intan Domo tuhh and budak pendek ;> haha lol :p saya tak percaya awak text saya malam niyy walaupun awak dah janji :p
k saya nak pi minum sat . k baiii gaiss . Tunggu kejap lagi oke .

P/s : tak boleh blaa part Nurman kena hempap meja . HAHA , pandai lu buad lawak :p

Labels: