//ƒ α к ε ▲▼ Þ ε ε þ s . <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body onkeydown='return false;'><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3543377218717945122\x26blogName\x3dn+%C2%B5+r+%E2%96%B2%E2%96%BC+a+%CE%B7+y+s+.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://misswhiteblack.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://misswhiteblack.blogspot.com/\x26vt\x3d-3970840827983901964', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Maybe I'm trying. trying too hard,
with nothingness to do.
i'm sorry you, but it's empty.

entries about chat links

Let's start with New Book~
Thursday, November 22, 2012 // Thursday, November 22, 2012


Assalamualaikum dan Selamat tengah malam buta~
heheheee ^^ Saya tak boleh nak tidur lah :( Macam mana ni? Nasib tadi tak bosan sangat sebab ada kawan kita teman :-) hee~ Btw, esok kena bangun pagi cause nak buat passport :O yelah enn~ Nak pergi luar negara :/ hmm . Mesti diorang kata "Alah, orang kaya boleh lah cerita -,-" Actually, saya ni tak kaya pun. Cuma Ayah dan Ibu saya je yang kaya :') saya orang sederhana yg tak berduit sangat~ Duit dalam poket pun kurang dari 10 ringgit tahu --' itu ke orang kaya? haha k =.=' Anyway, please save Gaza :'( kesian saudara-mara islam kita disana ! Mari kita doakan agar mereka selamat In Syaa Allah :') . 

Hmm. Mengenai "New Book" yeahh, masih belum terlambat untuk kita semua kembali kejalan Allah. Perbetulkan apa yang kurang :') In Syaa Allah , Allah akan terima segala ibadat kita dan memberi hidayah-nya kepada kita terutama 'perempuan' . Perempuan kebanyakan terpengaruh daripada budaya barat pakai pelik-pelik semua dengan tak cukup kain :'o Ya Allah , saya memang tak faham apa masalah mereka~ Hanya mampu berdoa untuk mereka :-) Jadi , sesiapa yang tak cukup ibadat tu, cukup-cukupkan lah ye.

"Di Dunia: Neraka atau Syurga? pilihlah Neraka. Di Akhirat: Neraka atau Syurga? pilihlah Syurga. Biar kita bersusah sekarang, jangan susah kemudian :')"

Biarlah orang nak kata kita pakai tudung labuh dan biarlah kita berpeluh kerana menutup aurat. Itu semua pahala. Kita nak lawa-lawa , dekat Syurga nanti baru kita boleh lawa-lawa~ Kena sentiasa ingat 'dunia ni hanya sememtara dan ujian daripada Allah s.w.t' . Macam  kita jawab exam~ Kalau kita gagal , gagal lah :') So fikir-fikirkan lah ea? Saya hanya ingin membantu semua saudara-mara islam saya. Semoga korang dekat luar dapat fikir yang sebaik-baiknya ! Lagipun kita dah dengar kan? banyak petanda dunia akhir zaman? Awak tak takut Neraka? Awak tak takut kena seksa? Subhanallah ! Minta dijauhkan !! 


P/s: Awak pelik kenapa saya tiba-tiba alim bagai? kenapa nak pelik? Kenapa tak pelik diorang semua tak heran pasal dunia akhirat? Setiap umat islam berhak kembali kejalan Allah s.w.t :')